ONLINEXRIMA ΙΔΕΑ #1


ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ONLINE ΕΡΕΥΝΕΣ – ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΕΣΗ

Ψάχνετε για ένα νόμιμο τρόπο για να βγάλεται λεφτά online? Ίσως θέλετε κάποια επιπλέον χρήματα δαπανών. Ή ίσως χρειάζεστε τα χρήματα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το να πληρώνεστε για να συμπληρώνετε απλές έρευνες μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός και προσοδοφόρος τρόπος για να κερδίσετε εκείνα τα πρόσθετα μετρητά.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πάρα πολλά χρήματα που μπορείτε να βγάλετε – και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να τα κερδίσετε στον ελεύθερο χρόνο σας. Κάθε φορά που μπορείτε να διαθέσετε λίγα λεπτά – ή μερικές ώρες, μπορείτε να βγάλετε χρήματα.

Επείσης είναι πάρα πολύ εύκολο. Μόλις έχετε εγγραφεί στις online εταιρείες έρευνας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε το email σας και να διαλέξτε τις καλύτερες έρευνες, και είστε έτοιμοι να αρχίσετε νακερδίζετε χρήματα κάθε φορά που συμπληρώνετε τα κενά.

Θελετε να ξεκινησετε αμεσως; Επισκεφθειτε τοSurveyMastermind και δωστε τα στοιχεια σας (Ειναι μια δωρεαν υπηρεσια) και θα αρχισετε να λαμβανετε τις ερευνες για να συμπληρωσετε και να αρχισετε να κερδιζετε. Καντε κλικ εδω για να ξεκινησετε τωρα!

Και αν αναρωτιέστε γιατί κάποιος θα ενδιαφέρονται για τη γνώμη σας, πόσο μάλλον να σας πληρώσει χρήματα γι’αυτό, συνεζίστε να διαβάζετε. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο μπορείτε να κερδίζετε πραγματικά χρήματα με έρευνες:

Αμέτρητες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων διεθνών εταιρειών, προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν τι θέλουν οι καταναλωτές. Και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν ένα σωρό λεφτά για την έρευνα της αγοράς.

Αλλά έχουν ακόμα ένα πρόβλημα. Πώς μπορούν να επικοινωνήσουν με εσάς, τον καταναλωτή; Δεν είναι όλα τόσο εύκολα, γι ‘αυτό ”προσλαμβάνουν” εταιρείες έρευνας για να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν τι σκέφτονται οι άνθρωποι για τα προϊόντα τους και τι θα ήταν πιο πιθανό να αγοράσουν στο μέλλον. Θέλουν επίσης να γνωρίζουν τι χρειάζεται για να προσελκήσουν τους μελλοντικούς αγοράστές …

Και αν εγγραφείτε, θα γίνετε μέρος αυτής της  έρευνας αγοράς .

Είναι πραγματικά υπέροχο. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για νέα προϊόντα πολύ πριν να γίνουν πραγματικά διαθέσιμο στα καταστήματα. Μπορεί να χρειαστεί να παίξετε video games που δεν έχουν καν κυκλοφορήσει ακόμα. Και μπορείτε να παρακολουθήσετε trailers για ταινίες που δεν έχουν ακόμη τελειώσει τη μαγνητοσκόπηση ακόμα. Και το καλύτερο …. πληρώνεστε για σας “προσπάθειες”.

Αυτό συμβαίνει γιατί το να σας πληρώνουν για να παίρνετε μέρος σε έρευνες είναι ο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος για μια εταιρεία να πάρει τις πληροφορίες και την ανατροφοδότηση που χρειάζεται. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, ακόμη και το να  πληρώνουν χιλιάδες ανθρώπους για να συμπληρώσουν έστω και μια γρήγορη έρευνα, είναι φτηνότερο (και πιο αποτελεσματικό) γι ‘αυτούς από ό, τι πολλές άλλες μορφές έρευνας αγοράς. Και είναι φθηνότερο από το να κάνει ένα δαπανηρό λάθος.

Οι έρευνες είναι απαραίτητες για την επιβίωση μιας επιχείρησης. Και το ξέρουν και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για αυτό. Γιατί λοιπόν να μην τους αφήσεις να σε πληρώσουν;

Τώρα  πιθανόν να αναρωτιέστε τι θα χρειάζεται για να συνδεθείτε με μεγάλες εταιρείες και να πληρωθείτε για την δώσετε τη γνώμη σας;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε τις σωστές έρευνες … Και ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να ενταχθείτε σε μια λέσχη που ειδικεύεται στην παροχή βοήθειας στους καταναλωτές όπως εσείς και εγώ για να συνδεθούμε με τις εταιρίες που πληρώνουν τα περισσότερα χρήματα.

Και το καλύτερο από αυτά τα σωματεία που βρήκαμε είναι μια ιστοσελίδα που ονομάζεται SurveyMastermind. Σε αντίθεση με πολλές άλλες τοποθεσίες έρευνας εκεί έξω, αυτή είναι μια δωρεάν υπηρεσία. Οχι μόνο αυτό, αλλά επίσης ειδικεύεταιι στη σύνδεση σας με έρευνες που πραγματικά πληρώνουν. Και μόλις πάρετε μέρος και συνδεθείτε  με τις εταιρείες που προτείνουν, θα αρχίσετε να λαμβάνετε τις έρευνες για να συμπληρώσετε … και να άρχιζετε να κερδίζετε.

Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε τώρα!

Συχνές Ερωτήσεις:

Ειναι η παραγωγη των χρηματων με ερευνες δυσκολη;

Δεν είναι καθόλου. Απλά πρέπει να είστε σε θέση να απαντήσετε σε μερικές απλές ερωτήσεις και να συμπληρώσετε μερικές λεπτομέρειες, και είστε έτοιμοι να κερδίσετε ένα συμπαθητικό εισόδημα από τη λήψη σε απευθείας σύνδεση με έρευνες και να βοηθήσετε τις επιχειρήσεις με την έρευνα αγοράς τους.

Πως μπορω να επιλεξω τις σωστες τοποθεσιες(sites)  ερευνας;

Ξεκινήστε με το να ενταχθεί σε ένα σύλλογο έρευνας που θα σας συνδέσει με τις καλύτερες ιστοσελίδες. Ούτος ή άλλως, το πόσα μπορείτε να κερδίσετε θα εξαρτηθεί από τις τοποθεσίες έρευνας που έχετε εγγραφεί. Ορισμένες από αυτές τις τοποθεσίες, θα σας πληρώνουν τα χρήματα κάθε φορά που θα συμπληρώσετε μια έρευνα, ενώ άλλοι χρησιμοποιούν περισσότερες από μια προσέγγισεις sweepstakes, προσφέροντας μετρητά και δώρα σε όσους συμπληρώσουν τις έρευνές τους.

Το SurveyMastermind θα σας βοηθήσει να βρείτε τοποθεσίες έρευνας που πληρώνουν μετρητά για τις έρευνες που σημπληρώνετε. Πολλές άλλες ιστοσελίδες ως επί το πλείστον θα σας στείλνουν έρευνες που προσφέρουν δώρα και ”βαθμούς”, έτσι πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Δεν έχει σημασία σε ποιο site εγγραφείτε, όμως, τελικά όλα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Αρχικά τους δίνετε βασικές πληροφορίες για σας και μετά αρχίζουν να σας στέλνουν έρευνες όποτε αυτές γίνουν διαθέσιμες.

Ωστόσο, η ποιότητα των ερευνών που παίρνετε μπορεί να ποικίλλει σημαντικά. Γι ‘αυτό η SurveyMastermind είναι τόσο χρήσιμη. ”Σκανάρουν” τις πραγματικές τοποθεσίες έρευνας για σας και να καθοδηγούν σε αυτά που πληρώνουν τα περισσότερα, ενώ παράλληλα σας στέλνουν μακριά από εκείνους που απλώς σπατάλούν το χρόνο σας.

Πως θα λειτουργησει;

Πρώτα συνδεθείτε στην SurveyMastermind. Στη συνέχεια, θα έχετε πρόσβαση σε μια σκαναρισμένη λίστα εταιρειών έρευνας, οι οποίες με τη σειρά τους θα σας στέλνουν τις έρευνες.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε πολλές από τις εταιρίες αυτές και να συμπληρώσετε το προφίλ σας με όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε. Αυτό θα βοηθήσει το site για να αποφασιστεί ποιές έρευνες θα αποστέλνει στον καθένα.

Πληρωνουν ολες οι εταιρειες ερευνας σε μετρητα;

Όχι,δεν το κάνουν. Η SurveyMastermind είναι σίγουρο ότι θα σας κατευθύνει προς τις εταιρείες ερευνών που έχουν πολλά μετρητά για να πληρώσουν τις έρευνες και μακριά από εκείνους που δεν το κάνουν.

Ποσα μπορω να κερδισω;

Το ποσό που θα λάβετε για κάθε έρευνα ή την άσκηση έρευνας αγοράς κυμαίνεται μεταξύ των περιοχών και χωρών, και εξαρτάται από το χρονικό διάστημα που ο καθένας θα σας πάρει. Ένα site πληρώνει μεταξύ $4 και $50 δολάρια που είναι περίπου κατά μέσο όρο, αν και οι περισσότερες έρευνες που θα βρίσκεται θα είναι στο χαμηλότερο άκρο της κλίμακας. Φυσικά, μπορείτε να συμπληρώσετε αρκετές έρευνες ανά ώρα, έτσι ώστε τα κέρδη μπορούν να ανέβουν.

Μπορω να απαντησω τις ερευνες οποτε θελω;

Ναι, μπορείτε. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είστε συνήθως σε ανταγωνισμό με άλλους φορείς λήψης έρευνας. Κάθε έρευνα μπορεί μόνο να χρειάζεται να απαντηθεί από ένα συγκεκριμένο αριθμό ανθρώπων και μπορούν να το στέλνουν σε περισσότερους υποψήφιους φορές από ό, τι απαιτείται για να είναι σίγουροι ότι θα πάρουν αρκετές απαντήσεις. Όσο πιο γρήγορα μπορείτε να ολοκληρώσετε το καθένα και να το στείλετε πίσω, τόσο το καλύτερο – και πιο γρήγορα τα χρήματά σας θα προστεθούν στο λογαριασμό σας.

Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να γνωριζω;

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει ένα νέο λογαριασμό email αποκλειστικά για χρήση με τοποθεσίες έρευνας. Ο λόγος είμαι ότι θα διατρέχουν πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα , και εσείς δεν θέλετε όλα να αποστέλονται στους κανονικούς σας λογαριασμούς . Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειάζεται να ψάχνεται ανάμεσα τους για να βρείτε  τα προσωπικά σας e-mail. Επίσης δεν κινδυνεύετε να χάσετε μια δυνητικά επικερδή έρευνα σε ένα inbox γεμάτο από προσωπικό email.

Πως μπορω να ξεκινησω;

Κάντε κλικ εδώ για να αρχίσει Αμέσως

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: